Verpakking met uitstraling

Chica’s zijn verkrijgbaar in meerdere soorten verpakkingen. In overleg kan de handel zijn eigen verpakkingswensen kenbaar maken. Standaard verpakken wij de Chica’s in twee soorten 3 kilo-verpakkingen.

Houten kistje met steekkaart

Bij een opmerkelijk product hoort – wat ons betreft – een bijzondere verpakking. Daarom bieden wij de Chica’s aan in een houten kistje met langs de korte kant een steekkaart waarop naam en overige informatie staat vermeld. De trossen liggen, afhankelijk van hun lengte, in de lengte- of in de breedterichting. De netto inhoud van een kistje Chica’s bedraagt 3 kg.Standaard kartonnen doos

De standaard verpakking voor de Chica’s is een kartonnen doos waarin de trossen, afhankelijk van hun lengte, in de lengte- of breedterichting liggen. Op de dozen staat de naam Chica vermeld.

Kleinverpakkingen

Een tros-cherrytomaat leent zich bij uitstek voor kleinverpakkingen. Dit kunnen bakjes, schaaltjes of schotels zijn, eventueel met deksel of afgedekt met kunststof folie, maar ook zogeheten flow packs. De voorkeur gaat uit naar eenheden waarbij de trossen zoveel mogelijk één geheel blijven.

In eigen beheer
De Chica tros-cherrytomaten worden in eigen beheer verpakt. Dit betekent een garantie op een flexibele en stipte levering, waarbij wij aan uiteenlopende wensen van de klant kunnen voldoen. Onze verpakkingshal voldoet aan de noodzakelijke hygiënevoorschriften en is BRC gecertificeerd.

<- Vorige pagina